ÚJ CSEPPFOLYÓSOXIGÉN-TARTÁLY

ÚJ CSEPPFOLYÓSOXIGÉN-TARTÁLY

Új cseppfolyósoxigén-tartály segíti a járvány elleni védekezést!

Kórházunkban a járvány kezdete óta komoly erőfeszítéseket tettünk és sok intézkedést hoztunk annak érdekében, hogy adottságainkhoz mérten a lehető legnagyobb mértékben bővíteni tudjuk az oxigénellátással bíró ágyhelyek számát. Ezen intézkedéseinkről itt a facebookon is rendszeresen beszámoltunk. Munkánk újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett.

Kórházunk oxigénellátását eddig egy darab 6m3 térfogatú cseppfolyósoxigén-tároló biztosította, amely a hálózatunk bővítését már nem tudta volna kiszolgálni. Ezért egy új, szintén 6 m3 térfogatú cseppfolyósoxigén-tároló telepítését kezdeményeztük. Kérelmünket az Operatív Törzs jóváhagyta és a beruházást fenntartónk, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ támogatásával megvalósítottuk.

Az új oxigéntároló telepítése a héten megtörtént, az „E” épület mentőbejárata mellett, az erre a célra kialakított beton lábazaton kapott helyet. A telepítés folyamatát és az elkészült tartályt a mellékelt fotókon mutatjuk be Önöknek. Az új tartálynak és a hozzá kapcsolódó oxigénkiállások kiépítésének köszönhetően az oxigénvételi helyek száma 579-re bővülhet kórházunkban.

Köszönjük fenntartónk segítségét és a Linde Gáz szakembereinek áldozatos, gyors és szakszerű munkáját!

Címkék
Megosztás