Tájékoztató 2. kör pedagógus oltások ütemezéséről

Tájékoztató 2. kör pedagógus oltások ütemezéséről

Tájékoztató a május 6-8. Között a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban zajló 2. körös pedagógus oltások ütemezéséről

Értesítjük azokat a pedagógusokat, akik április első hétvégéjén kórházunkban lettek beoltva, hogy az alábbi rend szerint zajlik az oltásuk:

  1. Akik kaptak a kórházban időpontot, de SMS értesítést is kaptak egy másik időponttal, azok az SMS-ben szereplő időpontra jöjjenek.
  2. Akik nem kaptak időpontot a kórházban, és SMS-ben sem, azok a pedagógusok május 08-án, szombaton 8-12 óra között jöjjenek oltásra.
  3. Akik nem kaptak időpontot az intézményben, azonban kaptak konkrét időpontot SMS-ben, ők az SMS-ben megjelölt időpontban jelenjenek meg.
  4. Akik kaptak időpontot az első oltás során a kórházban, és SMS értesítésben nem kaptak másik időpontot, úgy a megadott időpontban jöjjenek.

Azok a pedagógusok, akik április 08. után kapták meg az első oltásukat, nem kapnak oltást a május 6-8 közötti hétvégén, kivéve, ha erről SMS értesítést kaptak! Ezesetben az SMS-ben foglalt időpontban várjuk Őket.

Kérjük, hogy hozzák magukkal, és mutassák be az SMS értesítést, az első oltás igazolását, és lehetőség szerint a kinyomtatott, kitöltött hozzájárulási nyilatkozatot.
Jelenleg csak azok a pedagógusok vehetik fel nálunk a második oltásukat, akik az első oltást is intézményünkben kapták. Más egészségügyi intézményben beoltott pedagógusokat nem tudunk fogadni!

Címkék
Megosztás