Megújult az Urológiai Osztály

Megújult az Urológiai Osztály

AZ EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTERE JELENLÉTÉBEN ÁTADTÁK A JAHN FERENC DÉL-PESTI KÓRHÁZ ÉS RENDELŐINTÉZET MEGÚJULT UROLÓGIAI OSZTÁLYÁT

2021. július 5-én átadásra került a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet Urológia Osztálya, amely egy olyan kivételes nap a kórházunk történetében, melyet méltán nevezhetünk mérföldkőnek, hiszen egy teljes egészében felújított kórházi osztály felavatására került sor, amely mára minden egyes elemében megfelel a legkorszerűbb műszaki és technológiai elvárásoknak. A legmodernebb megoldásokkal, a 21. század követelményeit és technikai vívmányait felsorakoztató innovációkkal találkozhatunk az Urológia Osztály szobáiban, folyosóin és nővérpultjánál.
A felújítási munkák az osztályon 2020. decemberében kezdődtek el, éppen abban az évben, amikor a kórház a 40. születésnapját ünnepelte. A felújítás során nem csupán a burkolatok, a csővezetékek, az elektromos rendszer, a radiátorok, a nyílászárók és a lámpatestek cseréjére került sor, hanem új, innovatív megoldásokat is sikerült megvalósítani. A fejlesztések és a korszerű technológiai megoldások eredményeképp az Urológia területén található betegellátást szolgáló helyiségek két darab egyágyas kórteremmel, egy új orvosi szobával és két új endourológiai vizsgálóval bővültek.
Szeretnénk köszönetet mondani Magyarország Kormányának, amely elindította az Urológia megújulásához szükséges kiemelt kórházi felújítási programot, és rendelkezésre bocsátotta a megvalósításhoz szükséges forrásokat. Köszönjük az INFO-SZOLG Kft. és a B+N Referencia Zrt., valamint Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) közreműködését, kiemelve Dr. Demény Ádám és Katona Győző szakmai támogatását. Köszönjük a projekt minden támogatójának segítő hozzáállását!
Külön köszönet illeti Prof. Dr. Tenke Pétert, az MTA doktorát, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet Urológiai Osztályának osztályvezető főorvosát a szakmai és emberi támogatásáért.

Címkék
Megosztás