Ugrás a fő tartalomhoz
Közlemény - Méltánytalan támadás

Közlemény - Méltánytalan támadás

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház felháborítónak és súlyosan etikátlannak tartja, hogy Bencsik János független országgyűlési képviselő – egyébként nem először – megszegve a járványkórházi előírásokat és a belépési tilalmat, titokban belopózott kórházunk területére és ott videófelvételeket készített.

Visszautasítjuk, hogy kórházunk dolgozójának állítja be azt a személyt, akivel a járvány elleni védőeszközök alkalmatlanságáról beszélget és aki valótlan állítások sorát fogalmazza meg kórházunkról és munkatársainkról.

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház minden dolgozója tisztességesen, erejét megfeszítve dolgozik. A betegellátás különböző folyamatai során általunk használt védőeszközök megfelelőek, számuk elegendő. Dolgozóink védelme biztosított. Munkánkról – valamint a kórházunkba érkezett védőeszközök fajtáiról, számáról – a járvány kezdete óta folyamatosan, részletesen tájékoztatjuk a nyilvánosságot, továbbá a kollégáink által készített fényképek sokaságát tettük ki hivatalos facebook oldalunkra.

Felháborítónak tartjuk, hogy Bencsik János és beszélgetőtársa valótlan állításait kritika nélkül, a kórház vezetését vagy a kórházfenntartót meg sem kérdezve tette közzé több médium is.

Határozottan felszólítjuk képviselő urat, hogy tartsa távol magát a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháztól, igaztalan állításaival ne akadályozza munkánkat, ne bizonytalanítsa el betegeinket és hozzátartozóikat és ne rombolja a gyógyításba vetett közbizalmat.

Címkék
Megosztás