Ugrás a fő tartalomhoz
Immunválasz vizsgálat regisztrációs oldal

Immunválasz vizsgálat regisztrációs oldal

KEDVES OLTÁSRA VÁRÓ PÁCIENSÜNK!

Több fajta COVID19 elleni oltóanyag kapott hazánkban forgalomba hozatali engedélyt. A klinikai vizsgálatok szerint a készítmények hatásosan kivédik a SARS CoV-2 által okozott fertőzést és biztonságosak. Számunkra fontos az oltások minél szélesebb körű nyomon követése, mind a mellékhatás, mind az immunológia hatás területén.

Kásler Miklós szerint az átfogó, országos kutatás megkönnyíti majd a kormány jövőbeni döntéseit.

„A magyar tudományosságra, a magyar orvosi kar felkészültségére támaszkodunk, és minden forgalomban lévő vakcinát megvizsgálunk, hogy az által létrehozott immunitás két komponense az ellenanyagok, illetve a sejtek védekezőképességét miképpen alakítja, milyen időtartamra vonatkozik a védettség.”

Hozzátette, hogy a munkában a „legfelkészültebb, legkiválóbb” magyar egészségügyi intézmények vesznek részt: a Nemzeti Népegészségügyi Központ, az Országos Onkológiai Intézet, a Dél-pesti Centrumkórház Országos Infektológiai Intézet (Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet) , az Országos Korányi intézet és a Pécsi Tudományegyetem.

„Május végére már olyan eredményeket várunk, amelyek a saját tudományos eredményeink alapján megkönnyítik a kormány döntéseit”

Kérjük, hogy segítse az immunológiai hatékonyság pontosabb nyomon követését, és regisztráljon a vizsgálatban való részvételre.

Címkék
Megosztás