Egészségnap - 2021. szeptember

Egészségnap - 2021. szeptember

Ingyenes lakossági szűrővizsgálatok!

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet és a Pesterzsébeti Egészségfejlesztési Iroda sok szeretettel vár minden érdeklődőt 2021. szeptember 11-én, reggel 9 órától délután 14 óráig tartó Egészségnapjára.

Mikor mérte meg utoljára vérnyomását?

Tudja mennyi a vércukor szintje?

Az elmúlt időszakban nem maradt el az éves nőgyógyászati/ urológiai szűrése?

Használja ki az általunk nyújtott lehetőségeket és jöjjön el Egészségnapunkra!

A kórház és a Pesterzsébeti Egészségfejlesztési Iroda ingyenesen, beutaló és előjegyzési időpont nélkül, elvégzendő szűrővizsgálatokra invitálja Önt és családját.

A régió meghatározó egészségügyi intézményeként évről évre az egészségtudatosságra, valamint a prevenció fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet, hiszen sokkal könnyebb és eredményesebb lehet a gyógyulás egy betegség korai felfedezését követően.

Újdonságként testösszetétel mérést végzünk dietetikai tanácsadással egybekötve, lehetőség lesz gyógytornász vezetésével gerinctornán is részt venni.

Hagyományainkhoz híven vérnyomás-, vércukor- és koleszterinszint mérés, látásvizsgálat, nőgyógyászati és urológiai szűrés és lelki egészség tanácsadás is várja az egészségtudatos érdeklődőket.

Figyelem! A szűréseken történő részvételhez (látásvizsgálat, nőgyógyászat, urológia ) érvényes
TAJ kártya, lakcímkártya és személyazonosító igazolvány szükséges!
A vizsgálatok száma korlátozott!

Bejelentkezés érkezési sorrendben történik, előzetes regisztráció nincs.

Egészségnapon kizárólag szűrővizsgálatokat végzünk.

A rendezvény érvényes COVID védettségi igazolvánnyal, vagy friss negatív PCR teszttel látogatható! Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvény alatt a maszk használata kötelező!

További információk és részletes program: www.delpestikorhaz.hu

Címkék
Megosztás