Egészségnap - 2016. szeptember

Egészségnap - 2016. szeptember

Együtt az egészségért! – Ismét Egészségnap a Dél-pesti Kórházban

Ingyenes lakossági szűrővizsgálatok szeptember 24-én (szombat) 9-16 óráig

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet sok szeretettel vár minden érdeklődőt 2016. szeptember 24-én, reggel 9 órától délután 16 óráig tartó Egészségnapjára.

Nincs ideje sorban állni hétköznap az orvosnál?

Nincs beutalója vizsgálatokra?

Rég volt tüdőszűrésen?

Használja ki az általunk nyújtott lehetőségeket és jöjjön el Egészségnapunkra!

A kórház ingyenesen, beutaló és előjegyzési időpont nélkül, kötetlenebb formában elvégzendő szűrővizsgálatokra invitálja Önt és családját.

A régió meghatározó egészségügyi intézményeként évről évre az egészségtudatosságra, valamint a prevenció fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet, hiszen sokkal könnyebb és eredményesebb lehet a gyógyulás egy betegség korai felfedezését követően.

Az idén a szokásostól eltérően KÉT helyszínen is várjuk az érdeklődőket.

A kórház épületében – hagyományainkhoz híven – az orvosi konzultációk mellett sok színes kísérőprogrammal, tüdőszűréssel, látásvizsgálattal, sebészeti szűréssel, energetikai állapot felméréssel, BEMER kezeléssel, vérnyomás-, vércukor- és koleszterinszint méréssel,
VISSZÉR PONT-tal, újraélesztés oktatással, valamint egészséges ételek kóstolójával várja az érdeklődőket. Az idén sem feledkezünk meg a dohányzásról leszokni vágyókról.

A főbejáratnál lévő parkolóban szűrőbusz várja az érdeklődőket átfogó szűrővizsgálatokkal és kísérőprogramokkal a Servier Hungária Kft. jóvoltából. (www.egészségprogram.hu)

A rendezvény ideje alatt (9-14 óráig) véradásra is lehetőség lesz. Adjon vért!- életet menthet!

Figyelem! A véradáshoz és a szűréseken történő részvételhez érvényes TAJ kártya, lakcímkártya és személyazonosító igazolvány szükséges! A vizsgálatokra való bejelentkezés érkezési sorrendben történik, előzetes regisztráció nincs. (A szűrőbusz kapacitása kb. 90 fő)

Címkék
Megosztás