BEMUTATJUK KÓRHÁZ-PARANCSNOKUNKAT

BEMUTATJUK KÓRHÁZ-PARANCSNOKUNKAT

Bemutatjuk kórházparancsnokunkat

Korábban már beszámoltunk róla, hogy március 30-tól kórházunk segítséget és támogatást kapott a koronavírus-járvány elleni védekezéshez.

A többi fővárosi kórházhoz hasonlóan miniszterelnöki megbízás alapján nálunk is megkezdte munkáját a kórházparancsnok, Szikszó Sándor rendőr alezredes úr. Alezredes úr a III. Kerületi Rendőrkapitányság megbízott kapitányságvezetője. Kórházparancsnokunk feladata a felelős védelmi készletgazdálkodás biztosítása, a kórházi infrastruktúra és annak kritikus elemeinek felmérése, szükség szerint megelőző és megerősítő intézkedések megtétele. A kórházparancsnok munkáját Fézler Dominik hadnagy úr segíti. A kórházparancsnok intézményünk orvos-szakmai vezetésével kapcsolatos kérdésekbe nem szól bele, ilyen jellegű felhatalmazással nem is rendelkezik.

Az elmúlt napokban nyitott és kölcsönös bizalmon alapuló, jó együttműködés alakult ki kórházparancsnok úr és az intézmény vezetésének tagjai között.

Az új kihívások új válaszokat kívánnak meg mindannyiunktól. Meggyőződésünk, hogy kórházparancsnokunk segítségével a koronavírus-járvány elleni védekezésünk, a szükséges intézkedések még sikeresebbek lesznek.

Ehhez kérjük betegeink, hozzátartozóik és minden polgár további szíves támogatását, segítségét!

Címkék
Megosztás